Година спілкування "Дружба понад усе"







Однією з основних духовних потреб людини є спілкування. Спілкування з тим, кому можна довіряти, хто завжди зрозуміє та підтримає, на кого можна покластися у будь-якій життєвій ситуації. Саме таким і повинен бути справжній друг — щирим, відданим, порядним. У великому світі людині важко знайти собі такого друга, але ще важче — не втратити його через якусь дрібницю, не "розміняти" стосунки з ним. Справжнім є саме той друг, із яким разом пройшли і радощі, і печалі, і який і в радощах, і в печалях залишився поруч. До речі, з роками для людини змінюється поняття дружби, якщо в дитинстві це спільні іграшки і морозиво на чотирьох, то далі одним морозивом дружба не обходиться.
Що розуміють під дружбою діти загону «Снікерси» пришкільного табору  Оржицької ЗОШ 1-3 ст.? От це і з’ясовували. Говорили про дружбу у книгах, мультиках, кіно. Відгадували загадки, ребуси, друдли.
Отже, потрібно з обачністю ставитися до потенційних друзів, але, знайшовши близьку людину, варто докласти зусиль для того, щоб не втратити її. І для цього існує тільки один шлях: щоб мати вірного друга, треба самому бути вірним другом.




Коментарі