"ФАНТФЕСТ 2021": запрошуємо до участі у конкурсі!

 



“ФантФест-2021”: запрошуємо до участі у конкурсі!

 

Конкурс продовжено до 25 березня

 

VIII відкритий літературний конкурс творів у жанрі фантастики та фентезі “ФантФест” запрошує до участі літературно обдарованих фантазерів і мрійників віком від 12 до 21 року!

Цей конкурс щорічно проводиться із 2014 року, і умови творчого змагання залишаються практично незмінними: переможці визначаються у трьох вікових категоріях, а Гран-прі присуджується учасникові, чий твір авторитетне журі визнає найкращим – незалежно від віку учасника. Читачі також беруть участь у визначенні кращого, на їхню спільну думку, твору Конкурсу – той із авторів, за чий твір буде віддано найбільшу кількість голосів на сайті бібліотеки імені Дніпрової Чайки, здобуде “Приз читацьких симпатій”.

 

У  Конкурсі беруть участь діти та молодь з усіх областей

України та зарубіжних країн у таких вікових категоріях:

12 – 14 років (молодша вікова група);

15 – 16 років (середня вікова група;

17 – 21 рік (старша вікова група).

Для  участі  у  Конкурсі  творчу  роботу  слід  надіслати  до  25  березня

включно в електронному вигляді на адресу  fantfest.ks@gmail.com  з поміткою «На конкурс ФантФест» файлами, що підписані (називаються) прізвищем учасника.

Пишіть свої фантастичні й фентезійні оповідання, казки, новели, повісті, а може – й романи! Обсяг творчої роботи, за умовами, не повинен перевищувати 8 сторінок друкованого тексту, тож можна присилати й уривки із романів та повістей – найбільш вдалу, на вашу думку, частину (главу).

 

Бажаємо успіхів усім учасникам!

 

 


Коментарі