Підсумки першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ».








У номінації «Збережемо свій рідний край»  переможцем визнано Ведмідь Аню (Оржицький будинок дитячої і юнацької творчості, керівник Ведмідь Тетяна Миколаївна)

 


У номінації  «Скажемо «Ні» забрудненню Землі» переможцем визнано Чигрин Дарю (Оржицький будинок дитячої і юнацької творчості, керівник Ведмідь Тетяна Миколаївна).




У номінації   «Наше майбутнє – зелена і чиста планета»  переможцем визначено  Бзнуні Єлизавету (Оржицький будинок дитячої і юнацької творчості, керівник Ведмідь Тетяна Миколаївна).




Завершився перший етап  Всеукраїнського  конкурсу дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ». Цей конкурс приурочений до Всесвітнього дня охорони довкілля та проводиться у рамках Десятиліття дій Організації Об’єднаних Націй з відновлення екосистем (2021 – 2030 рр.).

Мета Конкурсу    виховання  у  дітей гуманного  ставлення до  навколишнього середовища;  розкриття  у  творчості  їхнього  прагнення  до  збереження  і примноження природних ресурсів.

У номінації   «Наше майбутнє – зелена і чиста планета»  переможцем визначено  Бзнуні Єлизавету (Оржицький будинок дитячої і юнацької творчості, керівник Ведмідь Тетяна Миколаївна).

       У номінації «Збережемо свій рідний край»  переможцем визнано Ведмідь Аню (Оржицький будинок дитячої і юнацької творчості, керівник Ведмідь Тетяна Миколаївна).

   У номінації  «Скажемо «Ні» забрудненню Землі» переможцем визнано Чигрин Дарю (Оржицький будинок дитячої і юнацької творчості, керівник Ведмідь Тетяна Миколаївна).

Конкурсні роботи буде надіслано  до  Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного для участі у другому турі Конкурсу.

  Переможців  Конкурсу  буде  оголошено  1  червня  2021  року,  у  Міжнародний день  захисту  дітей,  напередодні  Всесвітнього  дня  охорони  довкілля.  Переможці отримають дипломи та призи.



 

Коментарі