ІІ Всеукраїнський конкурс малюнків "Майбутнє планети у наших руках!". Тема року – «Вплив війни на природу України: наслідки та шляхи відновлення».

 

                                       

   
 

 З 01 лютого 2023 року стартував ІІ Всеукраїнський конкурс  малюнків  "Майбутнє планети у наших руках!". Тема року«Вплив війни на природу України: наслідки та шляхи відновлення».

 

На жаль, війна погано впливає на наше довкілля, загострює екологічні катастрофи… І сьогодні ми за допомогою дитячих малюнків прагнемо показати руйнівний вплив війни на природу України, а також втілити мрії щодо її відновлення.

Ми прагнемо привернути увагу світу до України, її екологічних проблем та шляхів відновлення. Саме тому темою року було обрано "Вплив війни на природу України: наслідки та шляхи відновлення».

 

Організатори: Національна бібліотека для дітей, Національна спілка художників України, Державна екологічна інспекція України, Благодійна організація «Фонд Миколи Томенка «Рідна країна».
Юні друзі, запрошуємо вас долучитися до участі у Конкурсі.
У Конкурсі беруть участь діти 6 – 18 років:
учні 1 – 5 класів;
учні 6 – 11 класів.
На Конкурс у кожній віковій категорії приймаються як індивідуальні, так і колективні роботи (виконані учасниками бібліотечних клубів за інтересами).
Учасники Конкурсу готують плакат формату А3 у довільній графічній, живописній формах, виконаний будь-якими художніми засобами, який за змістом відповідає темі.

Роботи необхідно подати до 22 лютого 2023 року у
КЗ “Публічна бібліотека» Оржицької селищної ради                                                              смт. Оржиця, вул. Центральна 38.
Бажаємо творчого натхнення та успіхів!
Чекаємо на ваші роботи

 

 

 

Коментарі