Увага! Конкурс! "Найкращий читач Полтавщини"







"Найкращий читач Полтавщини" стартує з 11 березня.  Терміни проведення  конкурсу:

I  (відбірковий) етап –  в шкільних бібліотеках, в сільських бібліотеках-філіях, міських бібліотеках-філіях, бібліотеках об’єднаних територіальних громад проходитиме  з 11 березня по 29 березня;
II (районний (міський) етап – в районних (міських) бібліотеках для дітей, головних бібліотеках об’єднаних територіальних громад  – з  08 квітня  по 26 квітня;
III (обласний) етап – у Полтавській обласній бібліотеці для дітей                                   ім. Панаса Мирного  – 14 травня.
Звертаємо Вашу увагу на деякі роз`яснення та уточнення щодо проведення самого Конкурсу.
Так,  форматом змагання лише третього (обласного) етапу Конкурсу є письмове тестування, що проходить у двох групах (6 та 7 класи) у 3 тури. Учасники змагань у кожному турі отримують тестові завдання із 12 запитань та трьома варіантами відповідей до кожного з них. За обрану правильну відповідь Учасник отримує 1 бал. Максимальна кількість балів у кожному з турів, крім першого – 12.
Максимальна кількість балів у першому турі – 15 (додаткові бали, виставлені за Читацький щоденник, додаються до балів, отриманих  за перший тур змагань).
До наступного туру проходить той Учасник, який набрав найбільшу кількість балів.
Якщо кілька учасників змагань набирають однакову кількість балів у третьому турі, то для визначення переможця проводяться додаткові тури, організовані аналогічно попереднім.
Після завершення першого (відбіркового) етапу, не пізніше як за 3 робочі дні до проведення другого, Координатор надсилає протокол з додатками до нього (сканкопію)  на  електронні адреси:   Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного (gavrilukelena@ukr.net) та Координатора другого (районного/міського/ОТГ) етапу.

Після завершення другого (районного/міського/об’єднаної територіальної громади) етапу Конкурсу, не пізніше як за 3 робочі дні до проведення третього (обласного) етапу,  Координатор  надсилає протокол з додатками до нього та зведену інформацію про підсумки другого етапу в районі (місті), об’єднаній територіальній громаді (сканкопії) електронною поштою на  адресу   Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного (gavrilukelena@ukr.net). В паперовому вигляді документи до ПОБД ім. Панаса Мирного не надсилаються.

Коментарі