"ЄС на книжковій полиці" в Оржиці




5 червня в Оржицькій бібліотеці для дітей  відкрився Куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», створений в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Матеріали для оформлення  надані Представництвом Європейського Союзу в Україні. Ми  одні із тих, хто потрапили в число 500 книгозбірень, визначених для реалізації проекту. Серед отриманих матеріалів – методичні посібники для бібліотекарів, інформаційні видання та книжки-ігри, які стануть у нагоді в роботі з дитячою аудиторією.

Реалізуючи основну мету проекту, Оржицька бібліотека для дітей планує, користуючись наданими ресурсами, поширювати інформацію про Європейський Союз, європейські цінності, європейську інтеграцію України. В рамках проекту ми отримаємо доступ до онлайн - платформи Euroquiz.org.ua, де зможемо розміщувати новини, обмінюватися досвідом, планувати спільні заходи, вивчати кращі практики.
Найпершими відвідувачами куточка, створеного в бібліотеці  стали  учні 7 –б класу Оржицької ЗОШ 1-3 ст. ім. І.Франка, які саме 5 червня  разом із класним керівником  завітали до бібліотеки.
Даний куточок допоможе користувачам бібліотеки підібрати літературу та поповнити свої знання про Європейський Союз.








Коментарі