Конкурс есе "Діти об'єднyють Україну"








На виконання Указу Президента "Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки" та на честь 100-річчя з дня проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Національна бібліотека України, ГО "Українська асоціація працівників бібліотек для дітей", Національна секція IBBY, Українська асоціація видавців та книго- розповсюджувачів, Творче об'єднання дитячих письменників Національної спілки письменників України за підтримки Міністерства культури України  в цьому році проводили  конкурс есе Діти об’єднують Україну".
Мета конкурсу – формування у майбутнього покоління високої громадянської свідомості та знань про історію України, сприяння національно-патріотичному вихованню особистості.
Учениця 7 –А класу Оржицької ЗОШ 1 -3 ст ім. І .Франка Ілона Храпаль взяла участь у цьому конкурсі. Активний читач нашої бібліотеки,  весела,  емоційна дівчинка. Бібліотекар дитячої бібліотеки Шульга Людмила Вікторівна вручила подарунок і сподіваємося на подальшу активну участь. Приємно, коли канікули розпочинаються із подарунків…


Коментарі