Обласний дитячий поетичний конкурс «Бібліотека, я і книга»


           

Конкурс проводиться з метою розвитку у дітей та підлітків здатності до творчої самореалізації, заохочення їх до створення поетичних творів, прищеплення любові до рідної мови, популяризації бібліотеки, книги та читання, підвищення їх статусу у свідомості підростаючого покоління, стимулювання дитячої творчої фантазії.
1.     У конкурсі беруть участь діти – користувачі сільських бібліотек – філій, районних та міських бібліотек для дітей.
2.      Конкурс проводиться з 10 березня по 31 серпня 2020 у двох вікових категоріях.
Читачі – учні 11 -14 років
Читачі – учні 14 – 18 років
3.     На конкурс представляються тільки індивідуальні роботи.
4.     Учасники кожної вікової категорії  готують один поетичний твір українською мовою за тематикою конкурсу, виконаний в електронному форматі Microsoft Word, шрифт Times New Poman, 14 розмір, 1,5 міжрядний інтервал, сторінки формату А -4.
5.     Конкурсні роботи надсилаються до 10 серпня 2020 року на електронну адресу Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім.. Панаса Мирного.
Учасники -  автори зазначають на останній сторінці конкурсної роботи свої дані: прізвище, ім’я по батькові, скільки повних років, назву школи, клас, найменування бібліотеки, контактний телефон. Окремим файлом прикріпити своє фото у формі JPG



Переможці нагороджуються дипломами I,  II, III ст..Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації та сувенірами.


Коментарі